While theaters are closed, some data on this page may be delayed or unavailable. In the meantime, check out What's on TV and Streaming »


If you’re going out to the movies (or going out anywhere), please stay safe! Check out the World Health Organization’s guidance on the use of masks to prevent the spread of COVID-19.

Sorry!

We didn't find any showtimes. Try picking another date or location.

Showtimes & Tickets

[X]

Elskere (1963)

Elskere (1963)

  -   Drama

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 6/10 X  
Vi møter Ludvina, eller "ludderet i bukta" som hun også blir kalt. Det er i den lille byen Myrvik det foregår. Den skjønne og gavmilde Ludvina øser sitt erotiske overskudd bort på byens livslystne og kjærlighetshungrende menn. Til glede for sine elskere og stor forargelse for byens andre kvinner. Som sine faste kunder kan hun blant annet registrere byens beste borgere. Ikke underlig at det blir stor ståhei i det lille samfunnet da det viser seg at Ludvina er med barn. Ludvina er som alle sine medsøstre kvinne. Hennes drøm er å få barn. Sine moderlige føleleser har hun hele tiden viet den unge foreldreløse piken Grethe. De er glad i hverandre. Begge to gleder de seg over det barn som Ludvina venter, og de er enige om at det i grunnen ikke er nødvendig med noen mann for å få barn.
Director:
Nils R. Müller
Movie showtimes data provided by Webedia Entertainment and is subject to change.

Recently Viewed